Sunday, July 25, 2010

Winner of First GiveAway!!!

Akhirnya...!!
heheheheheheehehe...
pemenang telah pun dipilih..
hehehe ;)

2 orang pemenang akan mendapat hadiah berupa GEO Lens yang bernilai RM40!! hehe. Anda boleh emelkan kepada saya warna lens yag anda suka dan power mata anda! seronok kan? hehehehe..

Pemenang-pemenangnya adalah:

1. http://yananuar-contest.blogspot.com/2010/07/1st-giveaway-from-gincoomerah.html

2. http://adilasrie.blogspot.com/2010/07/gincoomerah-1st-giveaway-contest.html

tadaaaa!!!

Tahniah ya dari pihak GincooMerah!!!

hehee ;)

kepada yang lain-lain, jangan hampa dan kecewa ya..
teruskan usaha anda.
hehehe

tak sangka terlalu ramai yang join the Ga, so selepas ini saya akan buat lagi GA dan hadiahnya akan lebih menarik!!! ;)

__________________________________________________________
nota kaki yang panjang:

minggu ni sangat stress..
pihak yang bertanggungjawab untuk deliver lens dari korea kepada pihak kami mengalami bad accident 2 3 hari yang lepas. Mat rempit langgar them. Feel sory for them ;( so lens i still pending. this monday they will be deliver to me and on tuesday i got it!

for my customers those waiting sangat lama, im so sorry ya.
kejadian berlaku di luar jangkaan kita.
please people, pray for them get well soon and can get back work ;)

di harap anda memahami kesulitan yang dialami..
terima kasih customers!

;)


5 comments:

Izzlin said...

congratulations to the winners :)

shidasyakirin said...

tahniah kpd yang menang..
lepas nie blh tukar colour anak mata pulak..hehehe

LaLaLOLa said...

eeh tak sangker pulak pemenang huhu pestime.. pestime... tqvm! nnt saye emel kamu

YanaNuar said...

Yabedabedoooooo!!!! sukaaa laa hihi...akhirnya bertuah jugak diriku kat GA nih...terima kasih le bebanyak yek sebab sudi gak terima daku sebagai manusia yang bertuah tu hikhik...cam dapat Anugerah Bintang Fofular plak kikiki...

Nanti saya Emel yek...Lastly..TERIMA KASIH DAUN KELADI..LAIN KALI BUAT LER GIVEAWAY LAGIK =D

aina@uyun said...

dewi: hehehehe ;)

shida: haha tula nnti tukar warna anak mate la dorg hehehe ;p nnti i buat lg GA u join ok? huhuhu

Lala: ha cepat emel nak dapat lens baru! hehehe

yananuar: hehehehehe... emel i ok.

Post a Comment